Fruška gora, Irig, 176 ari, građ.zemljište, uknjiženo

Šifra nekretnine : 1630

Prodaja 350.000 € - Plac
176.00 ari Štampaj
Lokacija: Krstašice 

U podnožju Fruške gore, u neposrednoj blizini tri puta ( od kojih jedan budući magistralni), manastira Krušedol, mnogih banjskih i planinskih sadržaja, nalazi se ovaj prelepi plac.
Po informaciji o lokaciji to je zemljište izvan građevinskog područja naselja i čine ga površine za verske objekte, turističko-rekreativne površine, površine za industriju i proizvodnju,površine za komercijalne delatnosti, zona Nove banje, zona kuća za odmor itd.
Multifunkcionalno zemljište, na odličnoj lokaciji, na prelepoj Fruškoj gori.
Odlična investicija.
Uknjiženo! Agencijska provizija 2%

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • PRISTUP:Šleperski prilaz,
Video nekretnine

Agent: Milan Simonović

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 126

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Inđija, 222 ara,građ.zemljište, industrijska zona,dobra investicija

222ari | 333.000 €
Izuzetno lepa parcela u industrijskoj zoni, blizu fabrike vode,u radnoj zoni u bloku 92. Do same parcele vodi asvaltni put. Postoji informacija o lokaciji,u okviru radne zone moguće je izgradnja sledećih sadržaja : Proizvodni pogoni lake industrije,trgovinska delatnost,servisno skladišni terminali i sadržaji logističke podrške proizvodnji. Uknjiženo,odlična investicija. Agencijska provizija 2%
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Plac, Zemun, Ugrinovci, 97ari,građ.zeljište,informacija o lokaciji

97ari | 280.000 €
Lep plac od 97 ari na putu Dobanovci-Batajnica u Ugrinovcima,opština Zemun. Nalazi se u industrijsko-komercijalnoj zoni. Plac je frontalno širok oko 33m i izlazi na Zemunsku ulicu.Parcela je pravilnog, četvrtastog oblika. Uknjižen je. izvađena informacija o lokaciji od Sekretarijata za urbanizam sa detaljima šta je dozvoljeno graditi i koliko. Dostupna infrastruktura: struja stabilnog napona, voda(gradski vodovod), gas uskoro(radovi u izgradnji mreža). Na zemljištu se nalazi manji objekat od 20m2 u postupku ozakonjenja.Iza placa sa zadnje strane je veliki kanalza odvodnjavanje stajaće vode, tako da je to važna činjenica za ovo područje, jer ne može biti močvarno. Udaljenost 3.5km od auto puta kod Dobanovaca, 10km do surčinskog aerodroma, do centra Batajnice i batajničke petlje 5km, kao i do Železničke stanice, 5km do industrijske zone u Šimanovcimai Krnjavšecima, do novosadskog auto puta i obilaznice oko Beograda 6km, do Nove Pazove 6km, Zemun i Novi Beograd na 15min, a do centra Beograda za 20minuta. U blizini su najveće i najvažnije regionalne saobraćajnice. U blizini su svi veći logistički centri i carinski magacini. Pogodno i perspektivno za širi niz privrednih delatnosti. Za svaku preporuku!
Detaljnije